Workshop Coördinatie & Spel

Wat kun je op deze workshop verwachten, door middel van kleine oefeningen en spelletjes gaan de hond zowel lichamelijk als fysiek uitdagen. De winter is volop bezig en dan zitten we meer binnen, dit is de perfecte tijd om onze hond uit te dagen tot denkwerk. Je zult in de workshop dingen aangereikt krijgen die je prima zelf thuis kan doen, met een klein beetje creatieve tijd komt je een heel eind. Uiteraard zal de ballenbak niet ontbreken.


De workshop is voor alle honden geschikt, pups en voor volwassen honden.

Bent u in het bezit van een clicker neem deze dan mee en vergeet geen voer/beloningssnoep mee te nemen.

Datum: 03-02-2017
Tijd: vanaf 12:00u
Locatie: Boonhil 6, 4756 SN Kruisland
Kosten: 10,00 euro per deelnemende hond.
Inschrijven is niet meer mogelijk
 
Inschrijven verplicht u tot het overmaken van het inschrijfgeld, a 10,00 euro per deelnemende hond, kunt u niet komen dan wordt het inschrijfgeld niet terug gestort.
De inschrijving is pas compleet als ook het inschrijfgeld binnen is, op de dag van het evenement kan niet betaald worden.

Koffie , Thee, en frisdrank is op de locatie verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding, en door het op de locatie af te nemen kunnen we gebruik maken van deze locatie en de inschrijfkosten laag houden. Eigen mee genomen dranken kunnen dan ook niet binnen genuttigd worden.